La Trobada del Tren Missioner torna en la seva segona edició!

La segona edició de la Trobada del Tren Missioner està en marxa. Aquesta iniciativa, impulsada per Cristians Sense Fronteres i amb més de 30 anys d’història, torna a Catalunya de la mà i el treball conjunt de les Delegacions de Missions de les diòcesis amb seu a Catalunya i el suport dels bisbes de la Conferència Episcopal Terraconense i de l’Abadia de Montserrat, en el marc de la celebració del seu mil·lenari.

Convidem a infants, joves i famílies de grups de catequesi, escoles, parròquies, famílies, associacions i moviments, missioners, sacerdots i religiosos a unir-se a nosaltres. El nostre objectiu és que tots els participants en aquesta activitat prenguin consciència que, pel fet de ser batejats, som missioners, i que ens correspon una nova acció missionera, així com la col·laboració en l’animació del DOMUND (Dia Mundial de les Missions), promovent una Església en sortida, en marxa.

Us animem a participar en aquesta nova edició de la Trobada del Tren Missioner 2024 per fer realitat l’animació missionera del DOMUND. La missió avui és més necessària que mai, tant més enllà de les nostres fronteres com en el nostre entorn proper: família, escola, feina… Donem marxa a la missió!

Si mai no hi has participat, cal que sàpigues que és una jornada festiva, de pregària, de reflexió i celebració entorn de la Jornada Mundial del DOMUND. Una experiència de disponibilitat i de sortir de nosaltres mateixos, deixant les nostres comoditats i sortint, en tren, cap allà on l’Esperit ens enviï.

Com ens recorda el Papa Francesc, la missió és un crida constant a sortir i compartir la joia de l’Evangeli amb tothom, sense excloure ningú. Com ens diu el Papa: «la missió és un incansable anar i convidar a tothom a la festa del Senyor».

Volem comprometre’ns a seguir l’exemple dels missioners i missioneres que, amb generositat, porten el missatge de l’Evangeli allà on encara no ha arribat. La nostra participació en aquesta jornada ens convida a renovar el nostre compromís amb l’animació missionera, recordant-nos que tots som cridats a ser missioners amb el nostre propi testimoni a la llum de l’Evangeli.

A través d’aquesta pàgina web anirem proporcionant més detalls i actualitzant tota la informació, així com els materials per a la seva preparació. Estem també a la vostra disposició a través de la següent adreça de correu trenmissioner@csf.es i des de la Delegació de Missions de la teva diòcesis (consulta els detalls de contacte Aquí) Comptem amb el vostre impuls per fer d’aquesta trobada d’animació missionera una jornada de participació sinodal i encaminats cap a la preparació del Jubileu del 2025 !

CARTELL – Tren Missioner – Domund 2024

Carta_Presentació

Presentació Tren Missioner

Així va ser el Tren Missioner 2019:

Missatge del Papa Francesc per a la Jornada Mundial de les Missions.

No deixis de visitar:

OMP – DOMUND

Delegacions de Missions Bisbats Catalunya

Si estàs interessat a participar, i vols rebre més informació, no oblidis dir-nos-ho al més aviat possible per a reservar plaça. Pots comunicar-te amb nosaltres a través del següent correu electrònic: trenmissioner@csf.es