TREN MISSIONER DOMUND 2019

El Tren Missioner del Domund 2019, se celebrarà el dia 19 d’Octubre amb destinació al Monastir de Monterrat sota el lema: “BATEJATS I ENVIATS”. Aquesta activitat, promoguda per Cristians Sense Fronteres i amb de 30 anys d’història, tindrà lloc per primera vegada a Catalunya i compta amb la col·laboració i suport de la Conferència Episcopal Terraconense a través de les Delegacions de Missions de les Diòcesis catalanes.

Convoquem a nens, joves i adults de col·legis i famílies, parròquies, grups cristians, missioners, sacerdots i religiosos. El nostre objectiu és que tots els participants en aquesta activitat siguin conscients que pel fet d’estar batejats som missioners i a nosaltres ens correspon la nova acció missionera, així com també ens correspon la col·laboració d’animació del DOMUND, que s’entengui i que s’estengui, amb una posada en escena d’Església “en sortida”.

Us convidem a participar en aquesta nova edició del Tren Missioner perquè l’animació missionera del DOMUND sigui una realitat. Que entenguem que la missió avui és més necessària que mai, tant en els llocs de més enllà de les nostres fronteres, com en el nostre entorn, família, escola, treball,… donem-li vida a la missió!!

Si mai has participat, has de saber que és una JORNADA DE TROBADA, oració, reflexió i celebració entorn a la Jornada Mundial del Domund. Una experiència de disponibilitat i de sortir de nosaltres mateixos, deixant les nostres comoditats i sortint, amb tren: allà on l’Esperit ens enviï.

A través d’aquesta página web us anirem donant més detalls i anirem actualitzant tota la informació així com els materials per a la seva preparació.

Esperem comptar amb el vostre impuls cap l’Animació Missionera !

PRIMERA CARTA CONVOCATÒRIA (21/03/2019)

PRESENTACIÓ DE L’ACTIVITAT (21/03/2019)

CARTELL – Tren Missioner Domund 2019 (21/03/2019)

FITXA PRÈVIA INSCRIPCIÓ (03/09/2019) –  GRUPSINDIVIDUAL

HORARI APROXIMAT DEL DIA – (03/09/2019)

TEMA PREVI – Inclou la creativitat per a
aquest dia (xx/09/2019)

SEGONA CARTA – INFORMACIÓ IMPORTANT
(xx/09/2019)

No deixis de visitar:

OMP – DOMUND

OMP – Animació Missionera – Infància Missionera – Pla Quadriennal

Si estàs interessat a participar, només tu o amb el teu grup, no oblidis dir-nos-ho al més aviat possible per a reservar plaça(pots deixar-nos les teves dades més a baix).

Pots fer-ho per email, WhatsApp (629665983), o per telèfon (915944112), i així t’anirem informant de totes les novetats. Una salutació en nom de tot l’equip.

Mayte i Susana

Secretaría Tècnica de CSF

FORMULARI

DESITJO REBRE MÉS INFORMACIÓ SI 

El seu nom (requerit)

Diòcesi

Parròquia/Escola/Grup

El seu e-mail (requerit)

Asunto: Tren Missioner Domund 2019

Serem aproximadament infants

Serem aproximadament catequistes/animadors

Si vols, pots deixar-nos també un missatge aquí

captcha
Para garantizar la seguridad escriba este código en la casilla:

Se le informa de que los datos personales que por usted sean suministrados pasarán a formar parte de un fichero cuya finalidad y legitimación del tratamiento de los datos es la gestión y mantenimiento de la relación contractual o precontractual y comercial descrita en el presente correo electrónico. Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la relación comercial o durante el tiempo para cumplir con las obligaciones legales. No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal y usted tiene derecho a presentar una reclamación ante la Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es)
Usted podrá ejercitar los derechos de acceso, rectificación o supresión, limitación de su tratamiento, portabilidad y/u oposición, dirigiéndose al responsable del fichero: ASOCIACIÓN CRISTIANOS SIN FRONTERAS (Ref. Protección de Datos) – secretaria@csf.es

¿Puedes ayudarnos a mantener nuestras actividades? Cristianos Sin Fronteras se financia exclusivamente con las aportaciones de nuestros socios, donantes y autofinanciando las actividades. No recibimos ayudas, ni subvenciones, ni tenemos detrás a ningún lobby o corporación que costee nuestra actividad. Contribuye ahora haciendo clic en este enlace: http://www.csf.es/sabes-que-tu-aportacion-a-csf-tiene-hasta-un-75-de-deduccion-fiscal/

CSF – Cristianos Sin Fronteras © 2020 Todos los derechos reservados

Contacto: csf@csf.es